Chat with us, powered by LiveChat
M.R.S. Schoorsteenveger

Onze diensten

reinigenmrs

Reinigen

M.R.S. reinigt verschillende soorten ventilatoren. Hierdoor blijft de kwaliteit van de lucht in goede staat. Het is belangrijk om een paar keer per jaar uw ventilator te laten reinigen.

Plaatsen van Kachels

Wij plaatsen voor u de kachel, dit kan zijn een houtkachel, gaskachel of pelletkachel. Daarnaast kunnen wij de kachel ook een onderhoudsbeurt geven. Het is verstandig om dit met regelmaat te laat uitvoeren door een schoorsteenveger.
houtkachel

Schoorsteen vegen

Wacht niet te lang met het vegen van uw schoorsteen. U wilt immers niet dat uw schoorsteen verstopt komt te zitten. Daarom is het belangrijk om jaarlijkst uw schoorsteen te laten vegen. Op deze manier kunt u ieder jaar blijven stoken zonder problemen.

Veelgestelde Vragen

Moet mijn schoorsteen jaarlijks worden geveegd?

Ja. Een schone schoorsteen is belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid. Ook is het goed voor het milieu. Neem dan ook zeker geen risico’s! Als u veel stookt dan is het aan te raden om uw schoorsteen meerdere malen per jaar te laten vegen.

Wanneer kan ik het beste een schoorsteenveger laten komen?

Dat maakt in principe niet zo veel uit. Vaak krijgen wij het vanaf september steeds drukker i.v.m. de komende koude maanden, maak daarom ook op tijd een afspraak. Het is natuurlijk slim om het in deze maanden te doen want dan is het zeker schoon in het stookseizoen.

Vegen jullie een schoorsteen van binnenuit of buitenaf?

Wij vegen de schoorstenen van buitenaf omdat er op deze manier direct gekeken kan worden naar de conditie van de schoorsteen. Hierbij komen eventuele problemen snel aan het licht waardoor eventuele latere problemen voorkomen worden.

Kunnen jullie ook mijn rookkanaal inspecteren?

Wij beschikken over de juiste technieken en apparatuur om uw rookkanaal te inspecteren. Met behulp van onze schoorsteencamera komen wij erachter of er haarscheurtjes in de schoorsteen zitten.

Kan een schoorsteenveger erkend zijn door de overheid?

Nee. Laat je niet wijs maken dat bedrijven erkend zijn door de overheid of iets dergelijks. De enige erkenning kan zijn een ASPB certificaat.

WhatsApp chat