Chat with us, powered by LiveChat

M.R.S. Oudwoude – Kachels plaatsen & rookkanalen aanleggen

Al jaren zijn wij specialist op het gebied van het plaatsen van kachels en het aanleggen van de bijbehorende rookkanalen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7. Wij leveren kwaliteit, zekerheid en een klantgerichte service. Wij als erkend bedrijf beschikken over alle benodigde certificaten.

Waarom M.R.S.?

 • Gecertificeerd bedrijf
 • Aangesloten bij kachels.nl
 • 100% Betrouwbaar
 • Wij leveren kwaliteit
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Specialist in kachels
 • Gratis bijkomend advies

Wat kunt u verwachten?

Bij MRS bent u aan het juiste adres als het gaat om een goede en betrouwbare schoorsteenveger. Als u met ons in zee gaat bent u verzekerd van de onderstaande punten:

BETROUWBAARHEID

Wij beschikken over alle benodigde certificaten, bel gerust.

KLANTTEVREDENHEID

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7! Bij ons komt u als klant ook altijd op plek één.

EFFICIËNTE WERKWIJZE

Door onze efficiënte werkwijze is uw kachel snel geplaatst. Bel direct voor het maken van een afspraak.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Bij ons is afspraak ook echt afspraak. U kunt ervan op aan dat wij doen wat wij beloven.

M.R.S. is dé specialist in het plaatsen van kachels

Wilt u thuis een kachel laten plaatsen? Dan bent u bij M.R.S. Oudwoude aan het juiste adres. Al jaren zijn wij dé specialist op het gebied van kachels en haarden. Wij beschikken over een showroom waar een greep uit ons assortiment wordt weergegeven. In veel gevallen komen onze klanten eerst even in de showroom een kijkje nemen ter inspiratie. (Meer informatie over de showroom kunt u hier vinden). Na het eerste contact en het bespreken van de wensen zullen wij vrijblijvend bij u langskomen om advies op maat te geven inclusief de benodigde kosten. Daarna komen onze experts de kachel bij u plaatsen en eventueel ook de rookkanalen aanleggen.

Het kiezen van een kachel

Misschien wel het moeilijkste onderdeel van dit proces, het kiezen van een kachel. Wij merken dat veel mensen dit lastig vinden, daarom hebben wij in 2020 onze showroom geopend. Er zit zoveel variatie in kachels en haarden, vandaar dat wij u graag adviseren op dit gebied. Wilt u bijvoorbeeld een simpele designkachel of een luxe kachel? Wilt u een vrijstaande kachel of een inbouwhaard? Zo zijn er nog tig mogelijkheden. Kom gerust eens langs en wij zullen u helpen met deze moeilijke keuze.

Aanleggen van rookkanalen

Het is afhankelijk van uw huis of er rookkanalen aangelegd moeten worden of niet. Een rookkanaal zorgt ervoor dat de rook op een schone manier naar buiten wordt geleid. Bij M.R.S. doen wij dit het liefst zo duurzaam mogelijk door middel van een dubbelwandige roestvaste stalen buis. In sommige gevallen zijn deze al aanwezig en hoeft alleen de kachel maar geplaatst worden. Maar in de meeste gevallen moeten ook de rookkanalen nog worden aangelegd. Dit doen onze vakmannen ook met alle plezier voor u. Wij zorgen er op deze manier voor dat u duurzaam en 100% veilig kunt stoken.

Kosten kachel plaatsen en rookkanalen aanleggen

De kosten zijn enorm afhankelijk van uw wensen. Er zit heel veel prijsverschil tussen een ‘simpel’ model kachel of een luxe model kachel. Ditzelfde geldt voor het aanleggen van een rookkanaal, hier zit ook veel variatie in het materiaal wat gebruikt wordt als rookkanaal. Wij komen graag een keer geheel vrijblijvend bij u langs om u te adviseren en een passend kostenplaatje aan te leveren.

Wat zeggen onze klanten?

Professionaliteit
96%
Kwaliteit
96%
Service
98%
Communicatie
98%
Totaal oordeel
97%

Werkgebied M.R.S.

werkgebied

Hoe ziet ons werkgebied eruit?

Zoals te zien in de afbeelding is M.R.S. actief in het noorden van Nederland. In de volgende provincies kunt u gebruik maken van onze diensten: Friesland, Groningen en Drenthe. Ook zijn wij actief op alle Waddeneilanden behalve Texel. Let er wel op dat wij in Drenthe maar gedeeltelijk actief zijn, namelijk tot aan Assen (zie afbeelding).

Een greep uit ons werkgebied

Of u nu op zoek bent naar een schoorsteenveger, een ongediertebestrijder of een ventilatie reiniger, wij helpen u graag! Onderstaand ziet u een aantal plaatsen waarin wij veel opereren:

 • Leeuwarden
 • Groningen
 • Sneek
 • Heerenveen
 • Assen
 • Drachten
 • Dokkum
 • Harlingen
 • Veendam
 • Winsum

Wat zeggen onze klanten?

Onderstaand ziet u een greep uit de recensies van onze klanten:

Prettige monteur met een eerlijk advies

Wij dachten dat we een nieuwe motor nodig hadden voor de mechanische ventilatie, gezien de leeftijd van het apparaat. De monteur gaf, nadat hij hem had bekeken en schoongemaakt, het advies dat het niet nodig was om hem te vervangen. Hij was opgewekt, maakte alles netjes schoon, liet op foto zien hoe de motor voor schoonmaken eruit zag en liet alles netjes achter
- Mantgum - 18 november 2021

Zeer correct en goed advies

Schoorsteenveger was op tijd en correct aan de deur. Alles netjes en schoon achtergelaten.
- Assen - 13 november 2021

Super geregeld

Goed klant contact, professionele reiniging en een goed advies over kachel alsook de mechanische ventilatie. Super
- Tirns - 21 oktober 2021

correcte schoorsteen veger top

Zeer correcte schoorsteenveger alles keurig netjes weer achter gelaten top Zat altijd bij Wielstra maar deze partij maakt het niet van bovenaf schoon MRS wel en dit was ook nodig de pijp had nog weinig trek nogmaals dank
- Oentsjerk - 7 oktober 2021

Zeer goede en kundige service, geeft een veilig gevoel.

Zie boven
- Kolham - 28 augustus 2021

Zeer tevreden.

Jullie medewerker heeft mij overtuigd hoe een schoorsteen geveegd moet worden. Vervolgens zeer netjes en zorgvuldig de schoorsteen geveegd. Geen poeha, doen wat gedaan moet worden en ben zeer te spreken over de gehele gang van zaken.
- Roden - 24 augustus 2021

Erg goede service!

Bleef problemen houden met 'vogels in de openhaard'. M.R.S. Oudwoude heeft e.e.a. snel verholpen. Met dank!
- Drachten - 24 augustus 2021

zeer tevreden!

's middags gebeld en na anderhalf uur al gearriveerd. Kundig uitleg en binnen no time was de klus geklaard!
- Groningen - 22 juli 2021

Deskundig, meedenkend, professioneel

Denkt goed mee, komt met goed advies, scherpe prijs en professionele oplossing.
- Drachten - 17 juli 2021

Edwin was top!

Edwin heeft ons goed geholpen, erg vriendelijk en hij kon veel vertellen over de wespen. Zeker een aanrader. Niet duur en dezelfde dag kon er nog iemand langs komen. Goede service.
- Heerenveen - 6 juli 2021
126 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Projecten

Onderstaand ziet u een greep uit een van onze vele projecten. Zoals u ziet hebben wij erg variërend werk en dat maakt ons werk ook zo leuk.

Partners & Keurmerken

kachels.nl
de bestrijdingsbrigade
de schoorsteenbrigade

Wilt u een kachel laten plaatsen? Bel dan naar: 0511-401027

WhatsApp chat