Chat with us, powered by LiveChat

M.R.S. Oudwoude – Uw erkende ongediertebestrijder in de regio

Al jaren een specialist op het gebied van ongediertebestrijding in het noorden van Nederland. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7. Wij leveren kwaliteit, zekerheid en een klantgerichte service. Wij als ‘erkende ongediertebestrijders’ beschikken over alle benodigde certificaten.

Waarom M.R.S.?

 • Gecertificeerd bedrijf
 • 24/7 wespenbestrijding
 • 100% Betrouwbaar
 • Snel ter plekke
 • Wij leveren kwaliteit
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Specialist in ongediertebestrijding
 • Gratis bijkomend advies

Het wespenseizoen is weer van start gegaan!

Vanaf april/mei wordt het zo nu en dan weer zomers weer in Nederland. Dit wil dus ook zeggen dat er meer wespen overlast komt. In de maanden juni, juli en augustus gaat het pas echt goed los. In de maanden april en mei gaan de wespen beginnen met het bouwen van wespennesten. Dan zijn de wespen vooral te vinden in de buurt van schuttingen om materiaal voor het nest te zoeken. Wanneer de nesten klaar zijn gaan de wespen op zoek naar zoetigheid. Dit is de fase waarin de wespen echt voor overlast zorgen.

Hoe ziet een wespennest eruit?

Voordat u een bestrijder belt is het natuurlijk handig om te weten hoe een wespennest eruitziet. Op de afbeelding hiernaast ziet u een voorbeeld van een wespennest. Deze hing in een schuur en hebben wij onlangs verwijderd. Heeft u ook een wespennest? Neem dan direct contact op.

Wat kunt u verwachten?

Bij MRS bent u aan het juiste adres als het gaat om een goede en betrouwbare schoorsteenveger. Als u met ons in zee gaat bent u verzekerd van de onderstaande punten:

BETROUWBAARHEID

Wij beschikken over alle benodigde ongedierte certificaten, bel gerust.

KLANTTEVREDENHEID

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7! Bij ons komt u als klant ook altijd op plek één.

EFFICIËNTE WERKWIJZE

Door onze efficiënte werkwijze bent u snel van uw ongedierte af. Bel direct voor het maken van een afspraak.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Bij ons is afspraak ook echt afspraak. U kunt er van op aan dat wij doen wat wij beloven.

M.R.S. is de specialist in ongediertebestrijding

Ongedierte, vrijwel iedereen heeft er een grote hekel aan. Toch kunt u de beestjes nooit geheel uit uw woning weren. Dit komt met name door het feit dat ongedierte genoeg heeft aan de kleinste openingen om binnen te komen. Daarnaast planten de meeste beestjes zich ontzettend snel voort. Vaak blijft de overlast door ongedierte beperkt. Heeft u plots toch last van een groot aantal beestjes? Dan wordt het de hoogste tijd om in actie te komen. Indien u niet tijdig ingrijpt, ontstaat er namelijk een plaag. Heeft u zelf reeds geprobeerd het ongedierte te weren, maar heeft dit geen succes? Doe dan een beroep op de professionele ongediertebestrijding van M.R.S. Hierdoor bent u binnen de kortste keren verlost van ongedierte.

De noodzaak van ongediertebestrijding

Heeft u geen hekel aan kleine beestjes? Of merkt u gewoon niet dat er betrekkelijk veel aanwezig zijn in of rond uw woning? Dan gaat u mogelijk niet direct over tot bestrijding van het ongedierte. Verstandig? Nee, absoluut niet. Ongedierte plant zich namelijk in razendsnel tempo voort als u niets doet. En de hoeveelheid schade die de beestjes aanrichten wordt hierdoor alleen maar groter. Zo kan ongedierte aan van alles en nog wat vreten, zoals kabels. Bovendien kunnen ze bacteriën overbrengen op uw voedsel. Dit kan ervoor zorgen dat u zelf ziek wordt. Kortom: het is ontzettend belangrijk om zo snel mogelijk over te gaan tot ongediertebestrijding.

Bij welk ongedierte doet u een beroep op onze specialisten?

Ongedierte is een verzamelnaam voor ontzettend veel soorten beestjes. U denkt ongetwijfeld het eerst aan de meest smerige en vervelende beesten, zoals kakkerlakken, muizen en ratten. De ongediertebestrijders van M.R.S. weten zich wel raad met deze soorten ongedierte. Hier houdt het echter niet bij op. Zo doet u ook een beroep op ons wanneer u last heeft van houtworm, vlooien of bedwantsen in uw woning. Wij beperken ons echter niet alleen tot het bestrijden van ongedierte in huis. Ook als u overlast van beestjes ervaart rondom uw woning doet u een beroep op onze professionele bestrijders. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan mieren en wespen. Heeft u last van beestjes die wij hierboven niet genoemd hebben? Dan betekent dit niet dat wij u niet van dienst kunnen zijn. U bent namelijk voor alle soorten ongedierte aan het juiste adres bij M.R.S.!

Waarom u M.R.S. in moet schakelen?

Er zijn vandaag de dag talloze ongediertebestrijders die u van dienst kunnen zijn. Daarom vraagt u zich ongetwijfeld af waarom wij de juiste partij voor u zijn. Ten eerste natuurlijk omdat wij u verlossen van alle soorten ongedierte. Onze gediplomeerde ongediertedeskundigen kennen namelijk verschillende bestrijdingsmethoden. Hierdoor is het ongedierte binnen de kortste keren verdwenen. Bovendien is onze aanpak effectief, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat de beestjes op korte termijn weer terugkeren. Blijkt het een hardnekkig probleem? Dan laten wij het niet bij een enkele keer bestrijden. Wij zullen in dat geval vaker bij u langskomen om de bestrijding meerdere malen toe te passen. Hierdoor is de overlevingskans van het ongedierte vrijwel nihil.

Kunt u ongedierte zelf bestrijden?

Sommige soorten ongedierte kunt u tegenwoordig prima zelf bestrijden. Zo kunt u voor muizen bijvoorbeeld een val kopen en zijn mieren te vangen met lokdoosjes. Indien er (nog) niet veel beestjes aanwezig zijn, is dit vaak een prima optie. Ziet u de laatste tijd plots wel heel veel beestjes in of rond uw woning? Dan raden wij u aan zo snel mogelijk een beroep te doen op onze professionele bestrijders. Waarom? Omdat er dan zeer waarschijnlijk sprake is van een plaag. Er dient in dat geval grootschalige bestrijding toegepast te worden. Doet u dit niet? Dan heeft bestrijding niet veel zin. Waarschijnlijk komt er in dat geval alleen nog maar meer ongedierte bij. Is er sprake van een plaag of wilt u dit voorkomen? Laat ongediertebestrijding dan over aan M.R.S.

Voorkom ongedierte in de toekomst

Heeft u geregeld te maken met ongedierte in of rond uw woning? Dan moet u mogelijk eens bij uzelf te rade gaan. Mogelijk laat u betrekkelijk vaak rommel slingeren. Dit trekt natuurlijk ongedierte aan. Het kan ook zijn dat de omstandigheden in uw woning ideaal zijn voor ongedierte. Zo houden sommige beestjes bijvoorbeeld van een warme, vochtige omgeving. Zorg er daarom voor dat u het klimaat in huis in de gaten houdt. In dat geval is de kans op ongedierte alweer een stuk kleiner. Slaagt u er nog steeds niet in om ongedierte uit uw woning te weren? Dan kan onze ongediertebestrijder u helpen het aantal beestjes in uw woning te beperken. Hoe? Door u van handige tips te voorzien. Ook kunnen onze bestrijders preventieve maatregelen nemen om de kans op ongedierte te verkleinen.

Wat zeggen onze klanten?

Professionaliteit
90%
Kwaliteit
90%
Service
91%
Communicatie
92%
Totaal oordeel
91%

Onze diensten:

 • Wespennest verwijderen
 • Houtworm bestrijden
 • Muizen bestrijden
 • Ratten bestrijden
 • Zilvervisjes bestrijden
 • Bedwantsen bestrijden
 • Mieren bestrijden
 • Grasvliegen bestrijden
 • Steenmarters bestrijden

Tarieven:

Wij streven als bedrijf naar een transparante werkwijze en communiceren daardoor ook alles door naar de klant. Zo ook onze tarieven, klik op onderstaande button voor onze volledige prijslijst.

Werkgebied M.R.S.

Hoe ziet ons werkgebied eruit?

Zoals te zien in de afbeelding is M.R.S. actief in het noorden van Nederland. In de volgende provincies kunt u gebruik maken van onze diensten: Friesland, Groningen en Drenthe. Ook zijn wij actief op alle Waddeneilanden behalve Texel. Let er wel op dat wij in Drenthe maar gedeeltelijk actief zijn, namelijk tot aan Assen (zie afbeelding).

Een greep uit ons werkgebied

Of u nu op zoek bent naar een schoorsteenveger, een ongediertebestrijder of een ventilatie reiniger, wij helpen u graag! Onderstaand ziet u een aantal plaatsen waarin wij veel opereren:

 • Leeuwarden
 • Groningen
 • Sneek
 • Heerenveen
 • Assen
 • Drachten
 • Dokkum
 • Harlingen
 • Veendam
 • Winsum

Wat zeggen onze klanten?

Onderstaand ziet u een greep uit de recensies van onze klanten:

Geweldige dienstverlening

Goede communicatie, goede service en zeer vriendelijke en kundige medewerkers
- Ljissens - 15 mei 2024

Zeer secuur

Alles gedaan om de kachel weer een goede trek te geven

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen! Bedankt voor uw beoordeling! Hier zijn wij als bedrijf erg blij mee. Wij wensen u veel stookplezier en graag weer tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Het team van M.R.S. Oudwoude

- Jelsum - 9 april 2024

Goed

Nette communicatie per mailen mondeling . De aantekening met afspraak van vorig jaar is goed meegenomen. De veger wist ervan.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag! Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel stookplezier en graag tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Het team van M.R.S. Oudwoude

- Burgum - 9 april 2024

Heel fijn

Graag wil ik mijn waardering uitspreken over uw medewerker die onlangs bij mij langs is geweest. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en vaardigheden hebben een diepe indruk op mij achtergelaten. Niet alleen heeft hij zijn werk uitstekend uitgevoerd, maar hij nam ook de tijd om zijn werkzaamheden te documenteren in een video, waarin hij de grondigheid van zijn schoonmaakwerk liet zien. Bovendien deelde hij waardevolle tips met mij, met name over het gebruik van mijn open haard. Het is duidelijk dat hij plezier heeft in zijn werk en hij heeft mijn verwachtingen overtroffen door alles brandschoon achter te laten. Hij is absoluut een aanwinst voor uw bedrijf en ik kijk ernaar uit om hem volgend jaar weer te verwelkomen.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen! Bedankt voor uw mooie beoordeling! Ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel stookplezier en graag tot volgend jaar!

- Sloten - 8 maart 2024

Snel en vakkundig de schoorsteen geveegd

De planning was tussen 08.00 en 12.00 uur, echter dat werd om 13.45 uur. Gelukkig was ik nog net niet weg.
- Drachten - 1 februari 2024

Prima

Bekwame en rustige persoon
- Dronrijp - 30 januari 2024

Prima

Goede service
- Stiens - 27 januari 2024

Super service en advies!

voor het eerst de kachel laten vegen door mrs oudwoude. Super service gekregen en de kachel brandt fantastisch. Ik beveel het iedereen aan!
- Harlingen - 26 januari 2024

Top

Helemaal super en snel na brand kan niet beter
- Lemmer - 25 januari 2024

Gewoon prima

Gewoon prima!
- Leeuwarden - 23 januari 2024
201 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Projecten

Onderstaand ziet u een greep uit een van onze vele projecten. Zoals u ziet hebben wij erg variërend werk en dat maakt ons werk ook zo leuk.

Partners & Keurmerken

kachels.nl
de bestrijdingsbrigade
de schoorsteenbrigade

Heeft u last van ongedierte? Bel dan naar: 0511-401027