Chat with us, powered by LiveChat

Over ons

M.R.S. Oudwoude is een jong familiebedrijf dat in januari 2018 is opgericht door Gedi Kerkstra & Johan de Jong. Ons team bestaat naast het ondernemers echtpaar uit 9 enthousiaste medewerkers.

Voor het maken van een afspraak heeft u contact met Anouk de Jong, Maaike Borstlap, Isa Procee en Bettie Zijlstra. Zij zijn naast het inplannen van de afspraken ook verantwoordelijk voor de planning en de financiële administratie. Zij staan u graag te woord voor al uw vragen.

Sinds oktober 2020 hebben wij onze diensten uitgebreid met een showroom, waar u een groot assortiment aan hout-, pellet-, en gaskachels kunt bekijken. De showroom is gevestigd aan de Foarwei 1a in Oudwoude en wordt gerund door Gedi. Zij kan door haar vele jaren ervaring u een gedegen advies geven over welke kachel het beste bij u past.

In de buitendienst zijn Johan de Jong, zijn zoon Max de Jong en Sietze van der Velde verantwoordelijk voor het plaatsen van de kachels en kanalen en de ongediertebestrijding.

Sikke Wielstra, Tjalling de Graaf en Edwin Froma vegen onder andere de schoorstenen. Sikke heeft reeds 20 jaar ervaring in het vak en is in de wijde omgeving een bekend gezicht. Naast het vegen van de schoorsteen, maakt Sikke omkokeringen voor rookkanalen. Tjalling is sinds de zomer van 2020 in dienst en is zeer kundig met de reiniging van mechanische ventilatiesystemen en WTW-units.

De gehele buitendienst is ook gecertificeerd in ongediertebestrijding.

Kort samengevat; wij zijn een allround servicebedrijf voor het vegen van uw schoorsteen, camera inspectie van uw schoorsteen, ongediertebestrijding, installatie van kachels en rookkanalen en het reinigen van WTW-units en mechanische ventilatiesystemen. Ons bedrijf staat voor het leveren van deskundig werk en een perfecte service.

Met al onze passie voor het vak hopen wij u in de toekomst als klant te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team M.R.S. Oudwoude

Ons team

Bent u benieuwd naar de gezichten achter het succes van M.R.S. Oudwoude? Klik dan op de onderstaande button om ons team te bekijken.

Contact

  • Gedi Kerkstra & Johan de Jong
  • Foarwei 1A 9294 KC Oudwoude

Nummer kantoor

0511-401027

Algemeen nummer

06-58908094

Recensies

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7. Klanttevredenheid is een belangrijk speerpunt binnen ons bedrijf, daarom betekent deze waardering ook zo veel voor ons.