Chat with us, powered by LiveChat

Over ons

M.R.S.-Oudwoude is een jong bedrijf wat is opgericht in januari 2018 door Gedi Kerkstra & Johan de Jong. Ons team bestaat uit Gedi Kerkstra (Administratie), Johan de Jong (Ongedierte bestrijden en het plaatsen van kachels & flexibele kanalen) & Rikus Bosma (Schoorsteen vegen & reinigen van Mechanische ventilatie en Wtw Units). Voordat Gedi en Johan begonnen met M.R.S.-Oudwoude zijn zij beide werkzaam geweest bij een groot schoorsteenveegbedrijf, tevens runde Gedi een kachelwinkel. Daar 6 jaar ervaring opgedaan waarna het tijd was om voor onszelf te gaan starten.

Wij staan voor goed werk leveren en een goede service naar de klant toe. Daarnaast bieden wij nu een all-in-one service, één bedrijf voor al uw reinigingsdiensten! Naast schoorstenen vegen zijn wij ook gespecialiseerd in ongediertebestrijding, het installeren van kachels en het reinigen van WTW-units & Mechanische Ventilatiesystemen. Met alle passie voor het vak hopen wij u als toekomstige klant welkom te mogen heten!

Met vriendelijke groet,

Team M.R.S.-Oudwoude

Contact

  • Gedi Kerkstra & Johan de Jong
  • Foarwei 1A 9294 KC Oudwoude

Nummer kantoor

0511-401027

Algemeen nummer

06-58908094

Recensies

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3. Klanttevredenheid is een belangrijk speerpunt binnen ons bedrijf, daarom betekent deze waardering ook zo veel voor ons.

WhatsApp chat